IN CONCERTGEBOUW AMSTERDAM

DJ Pathless & FoURPAcK TVrgb
DJ Pathless van Schurkenbiefstuk draait op donderdag 25 september 2014 in het Concertgebouw in Amsterdam. Alles staat in het teken van het thema Het Sublieme [Ligeti’s Requiem].

Pathless geeft de avond soul en laat het publiek zweten. No Half Steppin’.


 

FoURPAcK TV in Concertgebouw Amsterdam

 

striping

 

POP-UP STORE BINK & LOLA

FoURPAcK TV in Bossche stadrgb
Vanaf heden is FoURPAcK TV te zien in de pop-up store Bink & Lola. We zijn trots dat FoURPAcK TV een plekje krijgt in deze coole winkel en hebben de mooiste en vreemdste animated gifs uitgezocht voor een speciale Bink & Lola editon.

 
 

 

 

striping

 

THEATERFESTIVAL BOULEVARD

FoURPAcK TV tijdens Theaterfestival Boulevardrgb
Op uitnodiging van dj Pathless was er een speciale donkere festival editie te zien in Café Cordes tijdens de Boulevard Late Nite Sessions van Schurkenbiefstuk.

 

 

 

striping

 

KRUITHUIS

FoURPAcK TV in het Kruithuisrgb
Op uitnodiging van dj Pathless presenteerden we een speciale FoURPAcK TV op 27 juli 2013 in Het Kruithuis tijdens Schurkenbiefstuk.

Cronenberg VS. Lynchrgb
Erik Snoek [dj Pathless] en Richard Pijs [FoURPAcK ontwerpers] zijn al een tijdje in overleg om iets bijzonders te programmeren qua film. Nu is de knoop doorgehakt.

Richard ging aan de slag met 4 films [hoe kan het ook anders] van zijn favoriete regisseurs David Lynch en David Cronenberg. In de mixer gaan Eraserhead, Blue Velvet, The Amputee en The Grandmother van Lynch. Terwijl Cronenberg de mixer laat schokken met beelden uit Videodrome, The Brood, Dead Ringers en Naked Lunch.

 
CRONENBERG VS LYNCH
david cronenberg vs david lynch
Deze speciale editie was te zien in het Kruithuis tijdens linkout Schurkenbiefstuk.

 

 

 

striping

 

VERKADEFABRIEK

Smartphone TV in de Verkadefabriekrgb
Op de laatste dag van 2007, 2009, 2010, 2012, 2013 en 2014 lieten we FoURPAcK TV zien tijdens het Oud & Nieuwfeest in de Verkadefabriek.

Doe mee in 2015
Inmiddels is onze klok traditie geworden. Dus gaan we dit jaar extra gemotiveerd aan de slag om iedereen uit te nodigen om mee te doen. Begin november 2015 zullen we deelnemers gaan werven.

Bekijk de trailer van smartphone tv.

 

 
AFTELKLOK
smartphone tv
Richard en Tessa houden een tijd vast de aftelklok in de Verkadefabriek. Zie hier de lijst van iedereen die meedeed.

 

 

striping

 

GRAFISCH ATELIER

FEELING@home bij Digitale Werkplaatsrgb

FoURPAcK ontwerpers werd gevraagd een filmprogramma samen te stellen voor de Digitale Werkplaats in Den Bosch.

Dat is gelukt! We zijn op jacht gegaan naar de meest bijzondere en prachtige hand-getekende animatiefilms. Daaruit zijn acht films gekomen, gemaakt door buitenlandse filmmakers. Deze acht films lieten we van 24 november 2012 tot en met 23 deceber 2012 zien tijdens de tentoonstelling van de Digitale Werkplaats in 's-Hertogenbosch.

De tentoonstelling ‘FEELING@home’ [in de portierswoning van de Willem II Fabriek in 's-Hertogenbosch] gemist? Niet erg. Hieronder staan vier door ons gekozen films voor je op een rijtje. Klaar om online bekeken te worden.

Houd ons blog in de gaten voor toekomstige video's.

 
FILM WINNAARS
FEELING@home

Openingsfoto's hier.

 
striping

 

TERUGBLIK

Café en theaterrgb
FoURPAcK TV heeft in het verleden korte animatiefilms vertoond tijdens Theaterfestival Boulevard [op het festivalterrein], in café Cordes, in café Pollevie en in de Verkadefabriek.

Deelnemers waren o.a.rgb
Job Joris & Marieke, Marleen Heidweiller, Barbara van den Berg, Marieke Nelissen, Koen Vandenput, Steve Napier, Richard Pijs, Tessa Hofman, Neeltje Sprengers, Nils Muhlenbruch, Linda van der Heijden, Lutsen Stellingwerff, Klaas Lageveen, Evelyne Montens, Marieke Verbiesen, Julia Pott, Tokyo Plastic, Drillem, Park4DTV

 

 
FACEBOOK

 

TWITTER

 
striping

 

kunstnacht in DE GRUYTER FABRIEK

Close circuit televisiergb
Tijdens de allereerste Bossche Kunstnacht vertoonde FoURPAcK ontwerpers CCTV. Op de opening en tijdens de afterparty! Onze films gemist? Klik dan hier om ze alsnog te bekijken.

CCTV CAM 1, 2, 3 werd gemaakt doorrgb
Richard Pijs & Tessa Hofman & Judith Boom & Steve Napier

CCTV CAM 4 werd gemaakt doorrgb
Steve Napier & Neeltje Sprengers

 

  FoURPAcK ontwerpes tijdens Kunstnacht Den Bosch

 

 
striping

 

ANIMATIE OP SCHURKENTUNES

Animated gif is terug!rgb

Alle edities van Schurkenbiefstuk zijn voorzien van FoURPAcK TV. Zo fonkelde de animated gifs de hele avond lang in Podium Azijnfabriek, Het Kruithuis, Verkadefabriek en de Brasserie van De Gruyter Fabriek. Nu maakt DJ Pathless ook plaatsen buiten Brabant onveilig. Zoals Boomerang Beachclub in Scheveningen en Bonnefooi in Brussel. Dusseldorf is de volgende waar schurkentunes gedraaid zullen worden. Internationale faam met telkens FoURPAcK TV als sidekick.

Loopcam app & Schurkenbiefstukrgb
Via Twitter en onze Facebookpagina hadden we een oproep geplaatst om deel te nemen aan FoURPAcK TV. Dit kon je doen door zelf een animated gif te maken met je smartphone en die op te sturen naar ons. Dit deed je met de 'loopcam' -app. We hebben contact gelegd met de makers van deze app [uit Berlijn] en hebben zo ook uit het buitenland enkele bijdrages mogen ontvangen. De makers van de loopcam App nodigde zelfs Richard uit voor een interview.

 

 
ANIMATED GIF
animated gif
 

Meer FoURPAcK TV foto's
Schurkenbiefstuk op Flickr
Schurkenbiefstuk op Facebook
Schurkenbiefstuk op Vimeo

 

 
striping

 

ONTSTAAN

FoURPAcK TV korte animatiefilmsrgb

FoURPAcK TV is bedacht door Richard Pijs. Tijdens zijn studie aan de Bossche Kunstacademie raakte hij geïnteresseerd in animatiefilms. Vooral films waarin herhaling en systemen de boventoon voeren, spreken hem zeer aan. Zijn grafische ontwerpers-oog is dol op getekend bewegend beeld. Tegenwoordig kijkt hij veel animatiefilms op Vimeo, waar de film ‘Belly’ van Julia Pott [Engeland] en de film ‘Freud, Fish and Butterfly’ van Haiyang Wang [China] hem opvielen.

 
ANIMATIE
 

 

  leeg
FoURPAcK ontwerpers
De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8
5222 AE ’s-Hertogenbosch
t 073 612 44 43


divider
fourpack op social media FoURPAcK op Facebook FoURPAcK op Twitter FoURPAcK op Flickr FoURPAcK op Tumblr FoURPAcK op Pinterest FoURPAcK op Vimeo FoURPAcK op YouTube FoURPAcK op LinkedIn FoURPAcK op Google Plus Abonneer je gratis op ons blog via rss
 
lees ons blog
 
krijg onze nieuwsbrief